Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vražda v Ostravě - doplněk

Severomoravští kriminalisté na případu intenzivně pracují.  

Policisté služby kriminální policie a vyšetřování i nadále intenzivně pracují na objasnění trestného činu vraždy. Ke skutku došlo minulý týden v Ostravě. Třiadvacetiletého mladíka nalezl bez známek života jeden ze členů rodiny v bytě poškozeného. Muž se totiž příbuzným několik dnů neozýval. Rozhodli se proto zajít k němu domů…
 
Policisté zajistili na místě činu množství stop, které jsou i v současné době vyhodnocovány pracovníky odboru kriminalistické techniky a expertiz krajského ředitelství. Kriminalisté i nadále získávají a vyhodnocují informace, které by se mohly případu týkat. Vyslechli již několik desítek osob. Policisté tak – kromě dalších úkonů – porovnávají informace, které jim sdělily vyslechnuté osoby s informacemi získanými a vyhledanými. Důležitou úlohu budou hrát samozřejmě také výsledky právě probíhajících expertiz.
 
Předběžné výsledky soudní pitvy, které mají kriminalisté k dispozici, jednoznačně potvrdily, že na smrti poškozeného měla podíl cizí osoba. Vzhledem ke stavu vyšetřování nebude policie specifikovat jak přesnou dobu úmrtí, tak i blíže charakterizovat zranění, která poškozený utrpěl a na jejichž následky zemřel.
 
 
por. Mgr. Soňa Štětínská

vytisknout  e-mailem