Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vražda v Přerově

Severomoravští policisté intenzivně prověřují trestný čin vraždy. 

      Dispečink RZS Olomouckého kraje přijal v úterý, 11. listopadu 2008 (konkrétně v 17.54 hodin), oznámení o pobodání muže. Informace míří okamžitě též k policistům. Ihned po oznámení vyjíždí na místo činu Policisté Obvodního oddělení Policie ČR Přerov II – Předmostí.  Lékař na místě nálezu muže, v Přerově, ubytovně na Dluhonské ulici, konstatoval smrt oběti. Ohledáním 45letého muže je zjištěna bodná rána v oblasti hrudníku.
      Vzhledem k závažnosti skutku případ vyšetřují specialisté služby kriminální policie a vyšetřování správy Severomoravského kraje. Kriminalisté provedli detailní ohledání místa činu, zajistili stopy, provádí prověřování v bezprostředním okolí. Všechny získané poznatky směřují ke konkrétní osobě 43leté ženě, kterou kriminalisté zadrželi. Motiv závažného tresného činu je dosud předmětem prověřování. Vraždě pravděpodobně předcházely neshody mezi partnery.
      Po výslechu podezřelé ženy a vyhodnocení zajištěných stop, důkazů i svědectví,  policejní komisař  sdělil ženě obvinění z trestného činu vraždy. Komisař též podal podnět ke vzetí obviněné do vazby. Za  trestný čin vraždy může být pachatel potrestán trestem odnětí svobody na deset až patnáct let. Kriminalisté věc stále prověřují, zásadní je komplexní zadokumentování skutku.  

 


                                                                                                            por. Bc. Gabriela Holčáková
                                                                                                                          komisařka
kontakt: tel. 974725237, 606 678 478, pvisova@mvcr.cz

vytisknout  e-mailem