Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vybavení na vandr

LITOMĚŘICE – Do obchodu nešel; Auto není trezor; Odemčená garáž 

Do chaty v rekreační oblasti u Štětí se vloupal v období minulého týdne neznámý pachatel. Násilným způsobem překonal zajištění okna a vnikl do chaty. Odnesl si spací pytel, deky a karimatku. Majitel chaty předběžně vyčíslil škodu na 1 tisíc korun, případ je vyšetřován jako přečin krádeže a porušování domovní svobody.
 

Auto není trezor
O víkendu se vloupal do osobního vozidla na parkovišti ve Štětí neznámý pachatel. Rozbil skleněnou výplň okna, vozidlo prohledal a odcizil z něj autorádio, doklady od vozidla a osobní doklady majitele vozidla. Hmotná škoda je vyčíslena na 3 tisíce korun. Po pachateli krádeže pátrají policisté z místního obvodního oddělení.
 

Odemčená garáž
Lovosičtí policisté přijali oznámení o vniknutí do garáže v Třebívlicích. Během víkendu vnikl neznámý pachatel do nezajištěné garáže u rodinného domu a odnesl si autorádio, autobaterii, plechový kanystr a nezjištěné množství benzínu. Majitel garáže předběžně vyčíslil škodu na 4 tisíce korun, případ je vyšetřován jako přečin krádeže, za který trestní zákoník stanoví trest odnětí svobody až na dvě léta.
 

11. 7. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem