Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vybílil sklep

LITOMĚŘICE – Bral vše; Opět dřevo; Bohatý lup 

Neznámý pachatel vnikl v období posledního týdne do sklepa pod chatou v obci Hostěnice. Násilím překonal vstupní dveře do sklepa a sebral vše, co se mu hodilo. Kromě elektrických kabelů odnesl i elektrický jistič, elektrickou vrtačku, gola sadu a nářadí. Škoda je odhadnuta na 7 tisíc korun. Za trestný čin krádež a porušování domovní svobody hrozí neznámému lapkovi až 3 roky vězení.
 

Opět dřevo
Další případ krádeže dřeva řeší policisté u obce Chodouny. Neznámý pachatel tu vykácel a odvezl vzrostlé stromy. Jedná se o přesně nezjištěné množství trnovníků akátů. Škoda je odhadnuta na více jak 5 tisíc korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají.
 

Bohatý lup
Do firmy v Libochovicích se během víkendu vloupal zloděj. Nezjištěným způsobem vnikl na pozemek areálu firmy. Do samotné budovy firmy se dostal násilím po překonání okna. Z budovy si odnesl benzínovou motorovou sekačku, motorový křovinořez, kanystry s pohonnými hmotami a olejem. Škoda je vyčíslena na 30 tisíc korun. Za trestný čin krádež hrozí neznámému pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.
 

31. 1. 2012
nprap. Pavla Kofrová
 

vytisknout  e-mailem