Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vybíral z bratrova účtu

CHOMUTOV - O výběru však nikomu neřekl, Zloděj na zahradě... 

Vybíral z cizího
Chomutovští policisté vyšetřovali zmizení peněz z účtu poškozeného. Několik dní před koncem loňského roku navštívil své rodiče 28letý muž. Návštěvu využil k tomu, aby bratrovi vzal úvěrovou kartu a provedl s ní tři neoprávněné výběry z bankomatů. Z účtu celkem odebral 20 tisíc korun a kartu poté vrátil zpět do bytu rodičů. Policisté jeho jednání vyhodnotili jako trestné činy krádeže a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Zloděj na zahradě
Dosud neznámý zloděj vnikl na pozemek zahrady u domu v Lipské ulici. Z dřevěného otevřeného přístřešku zmizelo příslušenství k bazénu – tepelné čerpadlo, vodní čerpadlo a UV lampa. Majitel věci ohodnotil na 97 tisíc korun. V případě dopadení pachatele mají pro něho chomutovští policisté připraveno obvinění z krádeže a porušování domovní svobody.

Kabely z panelů
31letý muž z okresního města vnikl na oplocený pozemek soukromé firmy v Tovární ulici. Z umístěných solárních panelů odcizil několik desítek metrů měděného kabelu v hodnotě 1300 korun. Jelikož se obdobného jednání dopustil i v nedávné době, kdy byl řešen Okresním soudem Chomutov, čeká na něj obvinění z krádeže.


3. června 2014
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí
Oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem