Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vybíral z cizího

CHOMUTOV - Vloupání do bývalé školky, Zase kabely..... 

Vybíral z cizího
V jirkovské ulici Karla Marxe došlo ke krádeži platební karty. Z odložené bundy v dětském pokoji ji sebral 20letý mladík. Z karty pak provedl pět neoprávněných výběrů z bankomatu, majitelce vybral z účtu finanční hotovost v celkové výši 1700 korun. Jednání muže policisté vyhodnotili jako trestný čin neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.
 
Vloupání do bývalé školky
V červenci letošního roku se kdosi vloupal do objektu bývalé mateřské školky v ulici Školní. Zástupce sdružení, které se v současné době v objektu nachází, při výpovědi uvedl, že zmizely dva počítače, tři monitory, hifi věž s reprobednami, externí disky a další věci. Policisté zjistili, že vloupání má na svědomí parta deseti mladíků z Chomutova a Jirkova. Nejstaršímu je dvacet let, nejmladšímu osm. Vyšetřování krádeže nadále pokračuje.
 
Zase kabely
Neznámý zloděj vnikl o skladu firmy v Tušimicích a odcizil kabely. Z venkovního skladu sebral měděné kabely uložené na cívkách za téměř 172 tisíc korun. Po pachateli krádeže pátrají policisté z Kadaně.
 
Muže zlákala kamera
Z vestibulu domu ve Studentské ulici v Jirkově zmizela kamera za pět tisíc korun. Policisté zjistili, že krádež má na svědomí 26letý místní obyvatel. Není to jeho první porušení zákona. Z vyšetřování vyplynulo, že za krádež stál před chomutovským soudem na konci loňského roku. Ani tentokrát se obvinění z krádeže nevyhne.
 
Řádil v bytě
Obvinění z ublížení na zdraví čeká na 26letého muže z okresního města. V bytě na sídlišti Březeneká napadl přítelkyni a pak v obývacím pokoji rozbil počítačovou sestavu i s monitorem a tiskárnou. Zranění ženy si vyžádalo ošetření u lékaře. Jak dlouho se bude léčit nebylo ještě upřesněno. Při výpovědi poškozená uvedla, že jí vznikla škoda ve výši 3200 korun. Násilníka na místě zadržela policejní hlídka, provedená dechová zkouška prokázala, že je pod vlivem alkoholu. Vyšetřování nadále pokračuje.
 
Nafta je v kurzu
Krádež motorové nafty šetří policisté ze Března. Neznámý zloděj odčerpal, na odstavné ploše pro kamiony poblíž Hrušovan, ze zaparkovaného kamionu naftu za téměř 14 tisíc korun. Po totožnosti neznámého zloděje pátrají policejní hlídky.
 
15. prosince 2011  
nprap. Marie Pivková
 
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem