Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vybral si špatnou společnost

ÚSTÍ NAD LABEM - Muž okraden návštěvou. 

Dne 17.12. 2013 přišel na policejní služebnu třicetiletý muž nahlásit krádež věcí z bytu. Ke krádeži došlo v noci, kdy si mladý muž přivedl domů dvaadvacetiletého mladíka, kterého poznal na základě jedné seznamovací stránky z internetu. Poškozený uvedl, že si víceméně noc nepamatuje, ale že dorazil domu kolem třetí hodiny ráno ve společnosti mladíka. Ráno se probudil kolem desáté hodiny a zjistil, že nemá příruční tašku, ve které měl peněženku s doklady, finanční hotovost 10 tisíc korun a mobilní telefon značky Samsung.
 
Dne 19.12.2013 po příchodu domů se šel poškozený podívat na balkón kolik je stupňů a zjistil, že na zemi na balkóně leží odcizená taška značky Puma. V tašce dokonce nalezl peněženku s doklady, mobilní telefon značky Samsung a finanční hotovost 2 tisíce korun.Všechny tyto věci byli v pořádku bez poškození, pouze finanční hotovost nebyla kompletní. Chybělo 8 tisíc korun.
Po tomto zjištění poškozený oznámil celou věc na linku 158, kde se domluvil na doplnění výslechu.
 
Poškozený navázal po domluvě s policisty 31.12.2013 opět kontakt, který udržoval do 5.1.2014, kdy policisté na základě šetření přesně určili, komu přezdívka pod kterou se zlodějíček schovával, patří.
 
Dne 11.1. 2014 bylo muži s přezdívkou Niko Niko sděleno podezření z trestného činu Krádež a  Neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, kdy pachateli hrozí odnětí svobody až na dvě léta.
 
 
Krádež v nemocnici
V sobotu kolem šesté hodiny večer odcizil zatím neznámý pachatel mobilní telefon IPhone z dámské šatny v objektu Masarykovy nemocnice. Poškozená si uložila mobilní telefon do stolku umístěného vedle šatních skříněk. Mobilní telefon byl zlaté barvy s modrým ochranným pouzdrem.
 
Celková škoda byla vyčíslena na 18 tisíc korun.
 
 
Včera nad ránem prohodil zloděj čelním sklem novinového stánku na Masarykově ulici zámkovou dlažbu. Došlo k sepnutí alarmu, ale i tak pachatel stihl z pultu skrz mříže odcizit zatím přesně nezjištěné množství porno časopisů.
 
Škoda na poškození skla činí tisíc korun, odcizené časopisy byly v předběžně zjištěné hodnotě 800 korun.
 
 
 
Ústí nad Labem, dne 13.1.2013
nprap. Valerie Bartošová
 
 

vytisknout  e-mailem