Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyhrožoval a napadal

CHOMUTOV - za obdobné jednání byl muž již odsouzen, Přiznala dva panáky... 

Vyhrožoval a napadal
Jirkovští policisté vyšetřují jednání 25letého místního obyvatele. Před časem navštívil bar v Ervěnické ulici a zde fyzicky napadl dalšího návštěvníka. Před příjezdem policejní hlídky z místa odešel, ale následně se vrátil zpět a dál vyhrožoval, že v napadání bude pokračovat. Policisté násilníka zadrželi a převezli na místní oddělení policie. Muži zákona zjistili, že za obdobné jednání byl již odsouzen v roce 2013 a to k podmíněnému trestu odnětí svobody s dohledem na dobu tří let. Při dechové zkoušce zadržený nadýchal 0,4 promile. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, muž je podezřelý z výtržnictví.

Přiznala dva panáky
25letou ženu z Vejprt kontrolovali policisté v době, kdy projížděla Moskevskou ulicí. Po zastavení přistoupili ke kontrole, kdy žena nebyla schopná předložit požadované doklady. Kromě toho byla podrobena dechové zkoušce, která byla pozitivní. Nadýchala 1,84 a následně 1,65 promile. S výsledkem dechové zkoušky žena souhlasila a sama přiznala, že vypila před jízdou dva panáku značkového rumu. Sdělení podezření pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky si žena převzala, vyšetřování nadále pokračuje.

Traktor bez nafty a poškrábané auto
V obci Vintířov kdosi kradl. Ze zaparkovaného traktoru neznámý pachatel odčerpal motorovou naftu v hodnotě 5400 korun. Po totožnosti neznámého nyní pátrají policisté ze Března.
Chomutovští policisté přijali oznámení o poškození zaparkovaného vozidla před domem na náměstí Štefánika. Neznámý vandal poškrabal u zaparkovaného vozidla Opel Zafira blatník a dveře. Oprava bude majitel stát nejméně 15 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z poškození cizí věci.


22. května 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

 

 

 

 

vytisknout  e-mailem