Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyhrožoval, už je obviněn

CHOMUTOV - Obvinění si muž převzal, Jezdil v cizím...... 

Vyhrožoval, už je obviněn

Ze spáchání přečinů násilí proti skupině obyvatelů a proti jednotlivci a schvalování trestného činu obvinili dnes chomutovští kriminalisté muže ve věku 32 let z Plzně.Prostřednictvím veřejně přístupné počítačové sítě šířil videozáznam, na kterém sám vystupuje a schvaluje spáchání závažného zločinu vraždy na chomutovském sídlišti.  Dále pak skupině obyvatelů na sídlišti vyhrožuje usmrcením. Obvinění si muž převzal, za uvedené jednání mu hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody v rozmezí šest měsíců až tři roky. Po dohodě se stáním zástupcem nebyly shledány důvody pro podání návrhu na vzetí jmenovaného do vazby. Vyšetřování nadále pokračuje.

Jezdil v cizím

Během prvních květnových dnů vnikl 27letý muž z Jirkova do zaparkovaného vozidla v Bezručově ulici v Chomutově. Auto dočasně užíval a pak ho odstavil na spojovací komunikaci mezi ulicemi 17. Listopadu a sídlištěm Kamenný vrch. Tam ho také nalezl majitel. Muž byl zadržen, policisté mu sdělili podezření z neoprávněného užívání cizí  věci a po nezbytných úkonech byl propuštěn. Další vyšetřování probíhá na svobodě.

Neuzamčené vozidlo

Policisté v Klášterci nad Ohří přijali oznámení o krádeži peněz z vozidla v obci Lužný. Auto řidič řádně neuzamkl a odešel. Po návratu zjistil, že z vozidla zmizelo několik desítek tisíc korun. Po totožnosti neznámého pachatele nyní policisté pátrají.

29. června  2017

nprap. Marie PIVKOVÁ

tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje

oddělení tisku a prevence Chomutov

tel. 974 433 207 

mob. 724 189 729       e-mail: krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

vytisknout  e-mailem