Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vyhrožoval ve spořitelně bombou

Kriminalisté intenzívně pátrají po pachateli loupežného přepadení, ke kterému došlo včera odpoledne v olomoucké pobočce České spořitelny.  

Neznámý pachatel vešel přibližně o čtvrt na pět do pobočky v centru města,  přistoupil k přepážce a bez slov položil před pracovnici papír, na kterém bylo uvedeno, že jde o přepadení a požadoval, aby mu ženy vydala finanční hotovost. V textu pachatel rovněž sdělil, že má na sobě   bombu, kterou kdykoliv odpálí, že už mu nezáleží na životě. Svou výhrůžku podpořil tím, že pracovnici ukázal digitální odpočítávadlo, které mělo být údajně propojeno s bombou. Žena se obávala o život a pachateli peníze vydala. 

Kriminalisté se obracejí na občany s výzvou o pomoc. Pokud by někdo mohl jakoukoli informací pomoci s dopadením pachatele, ať kontaktuje policii na nejbližší policejní služebně, případně prostřednictví linky 158. 

Děkujeme za spolupráci

Popis pachatele :

Muž ve věku přibližně 50 let, dle vyjádření poškozené spíš zanedbaného vzhledu, vysoký 170 cm, štíhlé postavy. Kulatý obličej měl maskovaný pouze slunečními brýlemi ve stylu „retro“.  Na sobě měl pachatel tmavou šusťákovou bundu přesně nezjištěné barvy.

por. Mgr. Jitka Dolejšová

identikit pachatele.jpgidentikit pachatele.jpg

vytisknout  e-mailem