Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Plzeňský kraj název

Policie České republiky – KŘP Plzeňského kraje

Vyhýbal se zvěři

ROKYCANSKO - Řidič se chtěl vyhnout střetu se zvěří a narazil do stromu. 

Včera krátce po 21. hodině přijali dopravní policisté oznámení o nehodě, ke které došlo mezi obcemi Volduchy a Sklená Huť. 21letému řidiči, který jel ve směru na Sklenou Huť, měla při projíždění zatáčky vběhnout do jízdní dráhy zvěř. Řidič na situaci zareagoval tak, že strhl řízení vozidla a následkem toho vyjel vpravo mimo komunikaci, kde přední částí vozidla narazil do stromu. Při nehodě utrpěl poranění, se kterým byl převezen do nemocnice.  Policisté provedli řidiči dechovou zkoušku, která vyloučila přítomnost alkoholu. Škoda byla vyčíslena na částku okolo 15 000 korun. Nehoda je nadále v šetření dopravních policistů.
Policisté upozorňují řidiče, aby zejména při snížené viditelnosti předpokládali, že jim cestu může zkřížit lesní zvěř.  Řidiči, buďte na svých cestách pozorní, opatrní a předvídejte, že nejen v lesních úsecích se dá předpokládat vběhnutí zvěře pod kola vašeho vozidla.
Policisté na území Rokycanska vyjížděli od začátku roku k dnešnímu dni celkem k 340 dopravním nehodám, z toho se jednalo o 41 případů střetů se zvěří.


nprap. Hana Kroftová
31. srpna 2016

Odkazy do noveho okna

Havárie vozidla

Havárie vozidla 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem