Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykázání z bytu

LOUNY - Deset dní nesmí do společného obydlí. 

K vykázání ze společného obydlí přistoupili policisté ve středu odpoledne v obci Libořice na Žatecku. V rodinném domě slovně napadal muž středního věku svoji manželku a vyhrožoval jí fyzickou újmou. Jeho agresivní jednání se stupňovalo, bylo opakované, a proto jej přivolaní policisté na deset dnů vykázali ze společného obydlí. Vyrozuměli intervenční centrum a vykázaného poučili o jeho právním postavení. Poškozenou seznámili s možnostmi využití psychologických a sociálních služeb v oblasti pomoci obětem domácího násilí.

Po barmanovi hodil popelník

Agresivní muž skončil v rukou policistů v úterý večer poté, co v jedné lounské herně zranil barmana. Po předchozí slovní rozepři po něm ve vzteku hodil popelník, který sebral na baru. Obsluhu trefil do hlavy, přičemž mu způsobil tržnou ránu v oblasti levého spánku. Bezprostředně po spáchání uvedeného jednání byl zadržen a následně mu policisté ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu výtržnictví a pokusu trestného činu ublížení na zdraví. Po provedených úkonech policisté 18letého mladíka propustili na svobodu. Bude-li odsouzen, hrozí mu až tříleté odnětí svobody.

Sprejer poničil vagón

Barevnými nečitelnými nápisy postříkal dosud neznámý sprejer osobní vagón odstavený v areálu Českých drah v Lounech. Svým jednáním tak způsobil škodu za 12 555 Kč. Policisté již ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci a po pachateli pátrají.

Autorádio přilákalo zloděje

Dosud nezjištěný poberta se ve středu, v průběhu dne, vloupal v Jungmannově ulici v Lounech do zaparkovaného vozidla zn. Škoda Octavia. Po rozbití předního a zadního bočního okna vnikl dovnitř a ze středového panelu odcizil autorádio. Způsobil tím škodu za cca 5 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže a po zloději pátrají.

Prohrál peníze, poškodil automat

Obvinění z trestného činu poškození cizí věci si vykoledoval 39letý muž ze Žatce, který v jedné tamní herně rozbil výherní automat. Když prohrál částku ve výši 10 000 Kč, jež měl původně určenou na nájem, pěstí udeřil do dotykového displeje, který následkem úderu popraskal. Kromě toho, že tedy prohrál peníze, způsobil škodu za 11 423 Kč na hracím automatu. Trestní stíhání obviněného je vedeno na svobodě.

Nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 28. ledna 2016   

   

 

 

vytisknout  e-mailem