Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vykrádal bedny na noviny

Policisté ho zadrželi  

     Téměř tisíc čtyři sta časopisů a přes osm set DVD a CD disků odcizil dvaadvacetiletý mladík z Prahy. V době od 7. října do 11. prosince loňského roku se za použití pákových nůžek vloupal do plechových beden, umístěných u prodejen, trafik a novinových stánků. Bedny obsahovaly neprodané noviny, časopisy, CD a DVD disky, které byly určené ke vrácení. 

     Mladík má na svědomí celkem třiadvacet případů, a to v Benešově, v Týnci nad Sázavou, v Čerčanech, v Neveklově, v Krňanech a ve Vysokém Újezdu. Svým protiprávním jednáním způsobil celkovou škodu ve výši  šedesáti devíti tisíc korun. 

     Benešovští kriminalisté na případu intenzivně pracovali a objasnili ho. Podezřelého mladíka 13. ledna zadrželi v Praze. Žádné z odcizených věcí ale nezajistili. Část mladík prodal na pražské tržnici a část dalším osobám.  Policejní komisař muže obvinil z trestných činů krádeže, porušování domovní svobody a poškozování cizí věci. Druhý den v odpoledních hodinách ho na základě souhlasu státní zástupkyně propustil ze zadržení. Trestní řízení bude s obviněným probíhat na svobodě.
 

vytisknout  e-mailem