Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vykradená auta

LIBEREC - V kurzu jsou stále rádia a navigace. 

Policisté z obvodních oddělení řeší případy krádeží z vozidel, které se staly v době z 22. na 23. srpna 2011. Asi nejvyšší škodu utrpěl majitel octavie, který měl svůj vůz zaparkovaný v Sametové ulici v Liberci. Po noci z 22. na 23. srpna zjistil, že má u auta rozbité okénko a v něm chybí vestavěná navigace za čtyřicet tisíc korun. Další pětitisícovou škodu způsobil zloděj rozbitím skla. Celkově se tak škoda vyšplhala na padesát tisíc korun. Případem se zabývají policisté z Obvodního oddělení Liberec město, jakož i dalším, který se stal téže noci v ulici Kladenské. Rovněž i v této ulici se zloděj vloupal do zaparkovaného Chevroletu. Mnohem větší škodu způsobil ale rozbitím skla u levých předních dveří, a to přes tři tisíce korun. Do auta se totiž vloupal, aby odcizil panel autorádia v hodnotě dvě stě korun.
Neznámý zloděj se také vloupal do Škody Felicie  Z auta zaparkovaného v Rychtářské ulici v Liberci vzal různé věci a majiteli tak způsobil škodu za více jak dvanáct tisíc korun. Tímto případem se zabývají policisté z Obvodního oddělení v Ruprechticích.
V souvislosti se všemi případy zahájili policisté úkony trestního řízení pro podezření z přečinu krádeže, za který pachatelům v případě dopadení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.
 

mjr. Bc. Vlasta Suchánková
24. 8. 2011

 

vytisknout  e-mailem