Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradená poštovní zásilka

ÚSTÍ NAD LABEM - Krádež mobilního telefonu z poštovní zásilky. 

Trmičtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli,  jenž neoprávněně otevřel poštovní zásilku a z této následně odcizil mobilní telefon v hodnotě 6500 korun. Neznámý pachatel je tak podezřelý nejen z přečinu krádeže, ale i přečinu porušení tajemství dopravovaných zpráv, za což mu v případě dopadení a prokázání viny hrozí až dva roky vězení.

Zákaz řízení mu nic neříká
O víkendu v nočních hodinách kontrolovala policejní hlídka v Trmicích motorové vozidlo, jehož řidič neměl na vozidlo registrační značku. Při kontrole policisté dále zjistili, že 31 letý řidič má rozsudkem soudů v Děčíně a Litoměřicích uloženy i zákazy řízení motorových vozidel na 16, respektive 24 měsíců. Ve zkráceném přípravném řízení si tak od trmických policistů vyslechl podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhonutí, za což mu hrozí až tři léta odnětí svobody.

Vloupání do sklepa
Ze sklepních prostor jednoho z domů na Klíši přes noc zmizela motorová pila, křovinořez, elektrické nůžky na živý plot a ještě několik drobností. Neznámý zloděj způsobil na odcizených věcech a poškozením dveří od sklepní kóje celkovou škodu přesahující 23 tisíc korun. Za přečiny krádeže a porušování domovní svobody tak může v případě dopadení strávit až dva roky ve vězení.

Krádež materiálu
Všebořičtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který o víkendu odcizil z volně přístupné zahrady zásobník na ohřev teplé vody, střešní krytiny a železně sloupky na plot. Škoda na odcizených věcech dosahuje bezmála 13 tisíc korun.
 

Ústí nad Labem 11.10.2010

vytisknout  e-mailem