Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vykradena trafika na Ruprechtické

LIBEREC - Po zloději policisté pátrají. 

Trafika na Ruprechtické ulici v Liberci se stala zájmovým objektem pro zatím neznámého zloděje. Ten se do ní vloupal v noci, 5. ledna. Uvnitř vzal asi tisíc korun a poštovní známky za sedm set korun. K tomu byla ještě připočtena škoda, kterou způsobil na okně a roletě stánku. Celkově se tak škoda vyšplhala na čtyři tisíce korun.
Trafika je zřejmě pro zloděje velkým lákadlem, neboť dnes v noci (6. 1. 2010) se do ní někdo opět pokusil vloupat. Zatím není zřejmé, že by se zloděj dostal dovnitř.
Na obou případech policisté pracují. Kvalifikovali je jako krádež a pokus krádeže, za což pachateli v případě dopadení hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Ruprechtičtí policisté naopak řeší vloupání do stánku s pečivem v ulici Vrchlického. Do něho se zloděj vloupal v noci ze 4. na 5. ledna. Tento zloděj si neodnesl žádné peníze, ale pouze různé cukrovinky za zhruba tisíc korun. Celkově způsobil škodu za 1 500 korun, rozbil totiž sklo a poškodil zámek.

Před zloději neobstála ani trafika PNS v ulici Valdštejnské. K vloupání došlo již z 1. na 2. ledna a zloděj zde způsobil nejvyšší škodu - přes 80 tisíc korun. Přičemž jenom odcizením věcí přesahovala škoda sedmdesát tisíc korun. Zmizely cigarety, různé další tabákové výrobky a také cukrovinky. Případ šetří policisté z Obvodního oddělení Liberec město.

Vlasta Suchánková
pislbc@mvcr.cz    974 461 207

 

vytisknout  e-mailem