Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradené rodině zmizelo i auto

ÚSTÍ NAD LABEM - Zloděj kradl nejen v bytě. 

Během noci ze soboty na neděli přišli nejen o některé věci z bytu, ale i o zaparkovaný vůz před domem.
Stalo se tak v ulici Ovčácká cesta na Střekově. Zloděj se do domu dostal přes uzamčený shazovací otvor pro uhlí. Prohledal šatnu bytové části domu, kde odcizil tři kusy dámských kabelek i s obsahem, dětský batůžek, klíče od domu a od vozidla VW Sharan. Po odemčení vstupních dveří do domu vyšel ven, uzamkl za sebou dveře, odemkl si vstupní branku a drze odjel vozem majitelů.
 
Škoda krádeží vozidla VW Sharan, barvy modré metalízy a registrační značky 5U 91956 byla vyčíslena na 155 tisíc korun. Na odcizených věcech vznikla další škoda, a to 10 tisíc korun.
 
Odcizení zimních pneumatik
Majitelka krádež zjistila po návratu na chatu, kde týden nebyla. Zloděj si pneumatiky vyhlédl na sice oploceném pozemku, ale v nezajištěném prostoru zahradního přístřešku. Zde si majitelé chaty v ulici Pod Hůrkou uložili čtyři kusy plechových, patnáctipalcových disků určené pro jejich osobní vůz.
Jednalo se o zimní pneumatiky značky Nokian WR D3 195/65 R15 91T v hodnotě téměř 8 tisíc korun.
 

Vykradeno auto houbařů
V sobotu kolem třetí odpoledne došlo k okradení houbařů, kteří nechali svůj vůz Renolt Laguna zaparkován na sjezdu na lesní cestu nedaleko obce Moldava. Z vozidla jim byla odcizena hnědá kožená kabelka a pánská černá peněženka s doklady. V kabelce měla poškozená mobilní telefon značky Nokia, peněženku růžové barvy z kůže s písemnostmi, doklady a finanční hotovostí ve výši tisíc korun. Celková škoda byla vyčíslena na 3 500 korun.

 

 

Ústí nad Labem, dne 21.10.2013
nprap. Valerie Bartošová

vytisknout  e-mailem