Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradené zahrádky

CHOMUTOV - Rychle objasněná loupež, Vloupání do prodejny... 

Vykradené zahrádky
Škodu ve výši třicet tisíc korun za sebou zanechal zloděj, který vnikl do zahrádkářské kolonie ve Škroupově ulici v Chomutově. Z prvního altánu odcizil lahve s alkoholem, potraviny, rádio a další věci, z altánu druhého pak zmizel vařič s bombou, rádio, nářadí a dvacet kilogramů prosa. Jestliže bude zjištěna totožnost pachatele, čeká na něj obvinění z trestných činů krádeže a porušování domovní svobody.
 
Vloupání do prodejny
Policie pátrá po pachateli, který se vloupal do jedné prodejny v obci na Chomutovsku. Překonal vstupní dveře, uvnitř všechno prohledal a odcizil alkoholické nápoje, cigarety, drogistické výrobky a prací prostředky. Z pokladny pak sebral dva tisíce korun v drobných mincích. Celková škoda se vyšplhala na téměř devadesát tisíc korun. Na pachatele čeká obvinění z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci.
 
Rychle objasněná loupež
Na policejní oddělení v Kadani se dostavil 68letý muž a oznámil, že mu kdosi odcizil sedm tisíc korun. Peníze, které převzal od doručovatelky si uschoval s kapsičce na krku a odtud zmizely. Odnést je měla dvojice neznámých žen, kdy jedna jej držela a druhé peníze vytáhla. Policisté záhy uvedli věci na pravou míru. Zjistili totiž, že muž v důsledku své opilosti nemohl peníze najít a tak loupež ohlásil na policii. Následně však hotovost nalezl v kapse svých kalhot. Vyšetřování případu bylo proto odloženo.
 
O dítě se nestará
Obvinění z trestného činu zanedbání povinné výživy čelí 39letý muž z Radonicka. Jako otec nezletilého syna se nepodílí na jeho výživě a k rukám matky neposílá hotovost, kterou mu určil v rozsudku Okresní soud v Chomutově.  Od loňského roku tak dluží na výživném téměř třináct tisíc korun. Krkavčího otce může soud poslat až na jeden rok za mříže.
 
Slib nesplnil
O patnáct tisíc korun nejspíše přijde Chomutovák, bydlící v ulici Matěje Kopeckého.Hotovost totiž předal  jako zálohu 40letému muž z Obrnic s tím, že mu zhotoví do bytu vestavěnou skříň. Na zakázce se dohodli před měsícem, ale od té doby muž zboží nedodal, peníze nevrátil a s poškozeným nekomunikuje. Jednání  nepoctivého muže policisté vyhodnotili jako trestný čin podvodu.
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem