Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Vykradený hotelový pokoj

PRAHA VENKOV-JIH – Policisté z obvodního oddělení Jílové u Prahy vyšetřují lednový případ odcizení vybavení z hotelového pokoje. 

Ke krádeži došlo v dopoledních hodinách letošního 30. ledna v Jílovém u Prahy v budově místního hotýlku v ulici Rudných dolů. V rámci prováděného šetření se jílovským policistům podařilo zajistit kamerový záznam, na kterém je v inkriminované době zachycen pohyb dvou osob - důležitých svědků prošetřované události.
Prvním svědkem je muž ve věku 35 až 40 let. Má střední, přibližně 190 cm vysokou postavu, krátce střižené světle tmavé vlasy. Na jednom záznamu je oblečený do černé zimní bundy, černých kalhot, kolem krku má tmavě modrou šálu a na hlavě nasazenou šedou kšiltovku. Na druhém je zachycen v oblečení, spočívající z tmavé zimní bundy, černých kalhot. Na nohou má tmavé boty s bílým okrajem.
Druhou osobou ze záznamu je žena ve věku kolem 35 let, menší postavy a černých tmavých vlasů. Žena je oblečena do oranžového trička s potiskem, světlé zimní bundy s kapucí, lemovanou světlým kožíškem, černých kalhot a na nohou má černé boty.
Policisté předpokládají, že by osoby podle přiložených fotografií z kamerového záznamu a částečného popisu mohl někdo z občanů poznat. Proto se touto formou obracejí na ně se žádostí o pomoc, aby jim pomohli zjistit jejich totožnost, neboť výpovědi zmiňovaných svědků mohou policistům objasnit důležité okolnosti celého případu.
Jakékoliv informace k tomuto případu jim mohou případní svědci sdělit osobně přímo na služebně obvodního oddělení v Jílovém u Prahy, nebo je mohou zavolat na telefon: 602 306 919, případně prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky.


por. Bc. Zdeněk Chalupa
tiskový mluvčí
P ČR Praha venkov-JIH
1. března 2017

Odkazy do noveho okna

neznámá žena foto č. 1

neznámá žena foto č. 1 

Detailní náhled

neznámá žena foto č. 2

neznámá žena foto č. 2 

Detailní náhled

neznámý muž foto č. 1

neznámý muž foto č. 1 

Detailní náhled

neznámý muž foto č. 3

neznámý muž foto č. 3 

Detailní náhled

neznámý muž foto č. 2

neznámý muž foto č. 2 

Detailní náhled

vytisknout  e-mailem