Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradl bratrovu chatku

TEPLICKO - Příbuzného připravil o věci za tři tisíce; Zloděj čokolád dopaden... 

Vykradl bratrovu chatu

     Z přečinu krádeže se bude zodpovídat 38letý muž, který vykradl chatku v zahrádkářské kolonii. Vloupal se do ní, i když věděl, že patří jeho bratrovi, svému příbuznému pak odcizil deky, sekeru, pilu, terč s šipkami, různé dochucovací omáčky a další věci v celkové hodnotě tři tisíce korun. Potvrdilo se tak podezření poškozeného, který v trestním oznámení uvedl, že by mohl mít vloupání na svědomí právě jeho bratr. Podezřelý muž se u výslechu k vloupání přiznal a zdůvodnil ho svou tíživou finanční situací.

Zloděj čokolád dopaden

     Až tři roky ve vězení by mohl strávit 31letý recidivista, který společně s 24letým kumpánem ukradl koncem března v bílinském supermarketu čokolády. Jednání v minulosti devětkrát odsouzeného muže i jeho osmkrát odsouzeného spolupachatele ale zachytily bezpečnostní kamery, když policisté záznam shlédli, hned věděli, pro koho si mají „zajít“. Podezřelý se u výslechu pod tíhou důkazů přiznal a převzal si sdělení podezření z přečinu krádeže.

Vykradená garáž

     Bílinští policisté pátrají po neznámém pachateli, který se vloupal do garáže u rodinného domu. Po vypáčení vrat vnikl dovnitř a odcizil dvě jízdní kola a travní sekačku, celková škoda byla vyčíslena na 15 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí pachateli v případě dopadení až dvouleté vězení.

Odnesl si kabel

     Z přečinů krádeže a poškození cizí věci je podezřelý dosud neznámý zloděj, který se vloupal do areálu teplických stavebnin. Na pozemku si nařezal na několikametrové kusy měděný kabel, z něhož třicet metrů odcizil, dalších 150 metrů zničeného kabelu nechal ležet na místě činu. Celková škoda byla vyčíslena na sedmnáct tisíc korun, pachateli hrozí v případě dopadení až dva roky vězení.

12. 4. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem