Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradl dva autobusy

CHOMUTOV - Vloupání do sklepa, Doplatili na nepozornost.... 

Vykradl dva autobusy
Obvinění z trestných činů krádeže a poškozování cizí věci si převzal šestadvacetiletý muž z Řevničova. Bylo prokázáno, že se na autobusovém nádraží v Klášterci nad Ohří vloupal do dvou zaparkovaných autobusů. Kromě vstupních dveří poškodil i vnitřní zařízení a odcizil halogenovou baterku a šest videokazet. Na stejném místě pak ještě vnikl do zaparkovaného nákladního vozidla a tak se škoda vyšplhala na téměř 21 tisíc korun. Vyšetřování případu nadále pokračuje.
 
Vloupání do sklepa
Pro drogistické zboží, cukroviny, alkohol a cigarety chodí většina lidí do marketu. Neznámý zloděj se však pro uvedené věci vydal do jednoho sklepa v Jirkově. Ani mříže na dveřích místnost neochránily, pachatel se dostal dovnitř a zboží za téměř 46 tisíc korun odnesl. Krádež již vyšetřuje místní oddělení policie.
 
Doplatili na neopatrnost
Na neopatrnost doplatili během krátké doby hned dva muži z okresního města. Z kanceláře jedné restaurace zmizela poškozenému peněženka, kterou ponechal volně odloženou na stole v neuzamčené kanceláři. Kromě hotovosti ve výši 1400 korun přišel i o doklady a platební karty. Druhým okradeným byl zaměstnanec místní firmy. Hotovost ve výši 55 tisíc korun ponechal v plechové krabičce od čaje v psacím stole a ta zmizela. Obě krádeže šetří policie.
 
Zloděj v chatách
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého pachatele, který v obci Hradečná „navštívil“ hned tři rekreační chaty. Z jedné odcizil měděné trubky, prodlužovací kabely, zimní bundu a settopbox. Benzínová pila, spacáky, rádio a další věci zmizely z chaty druhé.Do třetího objektu mu vloupání nevyšlo, poškodil pouze vstupní dveře. Při odchodu za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 27 tisíc korun.
 
Dostal chuť na tuňáka
Ostraha kadaňského marketu zadržela při krádeži zboží sedmadvacetiletého Chomutováka.Muž dostal chuť na konzervy s tuňákem a tak odcizil hned tři. Kromě toho ukryl i dva krémy, a tak se škoda vyšplhala na 730 korun. V krádeži muži nezabránila ani skutečnost, že za stejnou trestnou činnost stanul před soudem již v roce 2009. Obvinění z trestného činu si převzal i v tomto případě.
 
Porušuje zákaz
Zákaz řízení motorových vozidel porušil devětatřicetiletý muž z Nového Boru. Policejní hlídka muže kontrolovala za volantem oktávie v době, kdy projížděl Chomutovem. Protože mu zákaz končí až v říjnu letošního roku, musel jízdu předčasně ukončit. Nyní bude čelit obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.
 
Chomutov 11.března 2010

vytisknout  e-mailem