Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradl hospodu i auto

TEPLICKO - Policisté zadrželi pachatele na místě činu; Vloupání do cukrárny a další zprávy.  

Vykradl hospodu i auto

     Až dva roky za mřížemi hrozí 21letému muži, který se v Teplicích vloupal do hospody. Podezřelý se po půlnoci po překonání vchodových dveří vloupal do restaurace, kde ukradl necelé dva tisíce v drobných mincích a lahev vodky. Z té si ještě uvnitř začal „přihýbat“, než ji ale stačil dopít, přijeli policisté, kteří lapku na místě činu zadrželi. Našli u něj i navigaci a dámský parfém, zadržený se strážcům zákona přiznal, že se ještě před vniknutím do restaurace o ulici dál vloupal do vozidla, ze kterého věci ukradl. Jeho „kořist“ mu policisté odebrali a vrátili majitelce auta. Muž si již převzal sdělení podezření z přečinu krádeže, na soud bude čekat na svobodě.

Vykradl hospodu i auto.mp3

 

Vloupání do cukrárny

     Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Teplicích vloupal do cukrárny. Nezajímaly ho ale sladkosti, nýbrž peníze, z prodejny si odnesl přes šestnáct tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, za který hrozí zloději v případě dopadení až dvouleté vězení.

 

Poškozený autobus

     Škodu kolem čtyřiceti tisíc korun způsobil neznámý vandal, který v Bílině rozbil skleněnou výplň dveří autobusu. Dlažební kostkou poškodil dveře, dovnitř se ale zřejmě vloupat nechtěl. Policisté případ prověřují jako přečin poškození cizí věci, za který trestní zákoník stanoví maximálně roční trest odnětí svobody.

 

Zmizel jen kyblík s mopem

     Ne moc hodnotný lup si odnesl zatím neznámý pachatel, který se v Teplicích vloupal do činžovního domu. Kromě vchodových dveří poškodil i dveře dvou neobydlených bytů, podle oznamovatele z domu zmizel jen kyblík s mopem. Škoda na odcizených věcech je minimální, ale oprava poškozených dveří vyjde na téměř deset tisíc korun. Kromě stíhání pro přečin krádeže tak pachateli v případě dopadení hrozí i obvinění z přečinu poškození cizí věci, maximální trest je v tomto případě až dvouleté vězení.

 

Vykradený sklep

     Koloběžku a dětský sportovní kočárek odcizil neznámý pachatel v Teplicích. Zřejmě během silvestrovské noci vnikl do činžovního domu a následně se vloupal do sklepa, odkud si odnesl věci za více jek jedenáct tisíc korun. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin krádeže a po pachateli i odcizených věcech pátrají.

 

Hledáme svědky nehody

     Policie žádá občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které došlo 24. prosince 2016 kolem 5:45 hodin v Krupce, ul. Ústecká (silnice I. třídy č. 13 v km 102,628, náves u č. p. 11). Nezjištěný řidič nákladního vozidla při otáčení v křižovatce poškodil kamenný pomník ve středu křižovatky a z místa ujel, aniž by splnil zákonem stanovenou povinnost. Veškeré poznatky k nehodě lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

 

 

2. 1. 2017, por. Bc. Daniel Vítek

tiskový mluvčí

Oddělení tisku a prevence Teplice

tel. č. 974 439 207

email: krpulk.kr.pis.tp@pcr.cz

vytisknout  e-mailem