Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vykradl novinový stánek

LOUNY - Způsobil stotisícovou škodu...  

V pátek brzy ráno se do novinového stánku na Suzdalském náměstí v Lounech vloupal dosud nezjištěný pachatel. Násilným způsobem vnikl dovnitř a poté odcizil kartóny cigaret různých značek. Předběžně byla škoda vyčíslena na 100 tisíc korun. V této věci policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, po pachateli pátrají.

Nafta opět přilákala zloděje

Policisté šetří krádež motorové nafty, která zmizela z nezajištěného pozemku jedné farmy ve Vysokých Třebušicích. Koncem minulého týdne vnikl do areálu nezjištěný poberta a z odstavené mlátičky odšrouboval neuzamčený uzávěr od palivové nádrže a poté z ní odčerpal asi 200 litrů motorové nafty. Způsobená škoda byla vyčíslena na 6 tisíc korun.

Ze sklepa odcizil věci za deset tisíc

V minulých dnech vnikl po vypáčení petlice do sklepa jednoho domu v Blšanech na Podbořansku neznámý pachatel. Přisvojil si čerpadlo, prodlužovací kabel a alkoholické nápoje, vše v hodnotě 10 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a trestného činu porušování domovní svobody, po pachateli pátrají.

Pil a řídil

Opilý mladík usedl a řídil motorové vozidlo pod vlivem alkoholu. Policisté jej kontrolovali v sobotu, krátce po půlnoci, v lounské ulici Osvoboditelů. Jednadvacetiletý šofér z Loun řídil osobní motorové vozidlo zn. Renault Megane Break. Provedenou dechovou zkouškou mu policisté nejprve naměřili 1, 15, následně 1, 39 a při třetí, kontrolní, zkoušce 1, 23 promile alkoholu. Dotyčnému proto zadrželi na místě řidičský průkaz a v odpoledních hodinách téhož dne mu ve zkráceném přípravném řízení sdělili podezření z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

nprap. Jaromíra Střelcová

Louny, 27. září 2010    

vytisknout  e-mailem