Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Vykradl restauraci

Šumperk - policie žádá spoluobčany o pomoc při pátrání.  

Trestného činu krádeže vloupáním se dopustil neznámý pachatel, který dne 10. 8. 2011 kolem dvanácté hodiny přišel jako host do pivnice U Bruse v Mohelnici a objednal si pivo. Obsluha muži donesla pivo a následně odešla do kuchyně, která se nachází v patře. Po návratu do restaurace zjistila, že se zde muž již nenachází a dveře do kanceláře vedoucího jsou otevřené. Přivolaný majitel provedl kontrolu a zjistil, že mu chybí peněženka s finanční hotovostí kolem 52000 Kč, přístupové karty k terminálům Synotip a výherním automatům a stravenky Sodexo v hodnotě kolem 6400 Kč.

Popis pachatele: jednalo se o muže ve věku kolem 30 - 35 let, vysokého 180 centimetrů, tmavých vlasů střižených na ježka. Oblečen byl do šedé mikiny s kapucí a kalhot - riflí.

 

Policie České republiky žádá občany, kteří se v uvedenou dobu pohybovali v okolí restaurace v Mohelnici a viděli přicházet nebo odcházet výše uvedeného muže, aby kontaktovali Policii České republiky na telefonních číslech 974 779 101, 974 779 721 nebo na bezplatnou telefonní linku 158.

nprap. Bc. Josef Bednařík
11. srpna 2011


 


 

vytisknout  e-mailem