Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyráběl pervitin

LOUNY - Došlo k zahoření v bytě a ke zranění toxikomana. 

V rukou policistů skončil 28letý mladík, který v polovině března vyráběl v bytě jednoho panelového domu v Postoloprtech pervitin. Když získaný efedrin sušil v zapékací misce nad kahanem, došlo k zahoření a následnému požáru v bytě. V souvislosti s požárem si mladík způsobil zranění a popáleniny a musel být převezen do nemocnice. K jinému zranění zasahujicích hasičů, policistů či dalších osob nedošlo. V těchto dnech mu komisař služby kriminální policie a vyšetřování sdělil obvinění ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy ve stádiu pokusu. Trestní stíhání je proti němu vedeno na svobodě. Za tento skutek stanoví trestní zákoník odnětí svobody od jednoho do pěti let.

Elektriku odebíral neoprávněně

Dvaapadesátiletému muži z Lounska sdělili policisté ve zkráceném přípravném řízení podezření z trestného činu krádeže. Uvedeného skutku se dopustil tím, že od června minulého roku do konce letošního ledna neoprávněně odebíral elektrickou energii. V rodinném domku si provedl neodborné a neoprávněné rozvody elektřiny, čímž poškozenou společnost připravil o částku ve výši 27 346 Kč. Po provedených úkonech byl podezřelý propuštěn na svobodu.

Vykradená prodejna 

Policisté šetří vloupání do prodejny ve Velemyšlevsi, ke které došlo z pondělí na úterý. Dosud nezjištěný pachatel se do obchodu se smíšeným zbožím vloupal poté, co rozbil skleněnou výplň výlohy. Poté si přisvojil různé zboží v odhadované hodnotě cca 15 000 Kč. Přesně bude škoda vyčíslena až po provedené inventuře. Poškozením výlohy způsobil škodu za 10 000 Kč. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů krádeže a poškození cizí věci, po pachateli pátrají.  

nprap. Jaromíra Střelcová
Louny, 30. dubna 2014

vytisknout  e-mailem