Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vyrazili na procházku

DĚČÍN - A z auta zmizela kabelka.  

A je po kabelce !
 
BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Nevalně skončila pondělní vycházka po lese ve Velké Bukovině. Majitelka zaparkovaného vozidla vyrazila do zdejších končin na výlet. Když se k zaparkovanému vozidlu první červencové pondělí po chvíli vrátila, našla svého VW Passata s poškozeným oknem. Z odstaveného vozidla zmizela kabelka s osobními věcmi. Žena si věcí chybějících věcí cení na čtyři a půl tisíce českých korun. Poničení auta společně s možnou krádeží šetří benešovští policisté s ohledem na přečin krádeže a poškození cizí věci.  
 
Ztratilo se auto
 
DĚČÍN – Od pondělí prvního července letošního roku šetří děčínští policisté zmizení odstaveného vozu z Fügnerovy ulice V Děčíně. Majitelka odstaveného Renaultu absenci svého vozu zjistila skrze uživatelku, která si jej na pár měsíců zapůjčila. Když se k navrácení motorového oře schylovalo, zasáhly do něj nečekané okolnosti.  Uživatelce zůstala jen vybitá autobaterie a kopec starostí. Majitelka ocenila vůz na deset tisíc českých korun. Policisté z děčínského obvodního oddělení Děčín – Město zařadili událost mezi možné krádeže a pracují na jejím objasnění.
 
Podivné stahování
 
RUMBURK - Rumburští strážci zákona přijali během prvního červencového pondělí oznámení o možném nelegálním stahování dat. Podezřelé stahování dat oznámila pražská společnost, jež zaznamenala podivné zacházení s daty na internetové výměnné síti v období od konce února do začátku května letošního roku. Kdo se skrývá za nabídkou chráněných hudebních souborů, je nyní v péči tamních kriminalistů. Ti oznámené okolnosti prověřují s ohledem na případný přečin porušení autorského práv, práv souvisejících s právem autorským a práv k databázi. Společnost oznámila škodu ve výši necelých čtyřiatřiceti tisíc českých korun.
 
 
Děčín, 2. července 2013 
 
nprap.  Petra  Trypesová
Preventivně informační skupina Děčín
E-mail : pisdc@mvcr.cz
Tel.:  974 432 207, 724 156 293

vytisknout  e-mailem