Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vyšetřujeme smrt dítěte - aktualizováno

LIBERECKÝ KRAJ - Případ řeší krajští kriminalisté. 

Kriminalisté Krajského ředitelství policie Libereckého kraje vyšetřují od pondělního večera (11. 2. 2013) násilné úmrtí na Českolipsku, kdy poškozeným je nezletilé dítě. Jakékoliv další informace nebudeme zatím poskytovat, a to ze dvou důvodů. Případ je v naprostém prvopočátku a vyšetřovatelé potřebují čas k tomu, aby zjistili naprosto všechny okolnosti události a rovněž musíme respektovat zákon č. 218/2003 Sb., o soudnictví ve věcech mládeže, který nás limituje při poskytování informací v případech, kdy je trestný čin spáchaný dětmi či na dětech.


mjr. Bc. Vlasta Suchánková
12. 2. 2013
__________________________________________________________________________________________

12. 2. 2013 - 9.15 hodin

V souvislosti s případem násilného úmrtí nezletilého dítěte na Českolipsku zahájili krajští kriminalisté úkony trestního řízení pro podezření ze zločinu vraždy dle § 140 tretního zákoníku. Rovněž byla nařízena soudní pitva ke zjištění příčiny smrti dítěte.
Policistům byla událost oznámena v pondělí v podvečer (11. 2. 2013). Od té doby na místě činu velice intenzívně pracovali a pokračují v tom i dnešního dne. V současné době probíhají procesní úkony a zatím nebylo sděleno obvinění žádné konkrétní osobě.


mjr. Bc. Vlasta Suchánková
12. 2. 2013

 

vytisknout  e-mailem