Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Vystěhoval otci dům

ČESKÁ LÍPA - Škoda činí 83 tisíc korun. 

     Bytové zařízení v hodnotě 83 tisíc korun vystěhoval svému 46 letému otci z jeho českolipské domácnosti 21 letý syn. Mladík sem vnikl bez problémů, protože ačkoliv on sám již bydlí na jiné adrese, otec mu klíče od svého bytu ponechal. Z bytu pak odnesl dřevěnou šatní stěnu, dveře od koupelny, krbová kamna, kompletní kuchyňskou linku, sporák, nerezový rohový dřez a dokonce i dvě kytky v květináči. Zřejmě si myslel, že se otec bez těchto "několika drobností" obejde. Policisté včera mladíka v této souvislosti obvinili z trestného činu krádeže.

 

Vandalové zase udeřili

     Policisté přijali  v tomto týdnu dvě oznámení o úmyslném poškození vozidel. K jednomu případu došlo z pondělí na úterý v Okružní ulici v České Lípě, kde neznámý pachatel poškrábal lak karoserie osobního vozidla značky Škoda Octavia po celém obvodu, jen střechu vynechal. Vzniklá škoda činí 60 tisíc korun. Včera kolem 5. hodiny nad ránem zase někdo úmyslně propíchl dvě pneumatiky u osobního vozidla značky Kia, zaparkovaného v ulici 28. října v České Lípě.

 

Zloděj usmrtil tele jménem Šarol

     Z pondělí na úterý se pohyboval na pastvinách u obce Bezděz neznámý zloděj. Za oběť mu padlo  čtyřměsíční tele ze soukromého chovu, které usmrtil a následně odcizil. Majitel chovu vyčíslil vzniklou škodu částkou 30 tisíc korun.

vytisknout  e-mailem