Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Vysvětlovat budou u komise

CHOMUTOV - V bytě brali a ničili, Výtržnost na ulici....  

Vysvětlovat budou komisi
Jirkovští policisté vyšetřují jednání dvojice místních obyvatel z ulice Tkalcovská. V bytě, kde bydleli 33letý muž a 70letá žena odcizili vybavení a kromě toho poškodili malbu na stěnách. Škodu majitelka upřesnila na necelých 5 tisíc korun. Za své jednání oba stanou před komisí Městského úřadu Jirkov, kam policisté přestupek proti majetku zaslali k vyřízení.

Výtržnost na ulici
Chomutovští policisté řešili konflikt, ke kterému došlo před několika dny u restaurace na Palacké ulici v centru města. Na chodníku napadl 28letý muž ženu. Nejdříve se spolu pohádali, a pak došlo i na rány. Do konfliktu se následně zapojil i druh ženy, na útočníka vytáhl nůž a mával s ním ve vzduchu. Ke zranění osob nedošlo, nůž následně zajistila policejní hlídka, která se na místo dostavila. Dechová zkouška u všech zúčastněných byla pozitivní. Oba muži se svým jednáním dopustili výtržnictví, co konflikt vyprovokovalo, policisté nadále vyšetřují.

Poškrábané auto
Na parkovišti u domu v ulici Chomutovská poškodil kdosi lak u zaparkovaného osobního vozidla Nissan. Rýhy a důlky zůstaly nejen na dveřích, ale i na kapotě. Oprava bude majitele stát nejméně 15 tisíc korun. Policisté v Kadani jednání neznámého vandala vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

11. června 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz
 

vytisknout  e-mailem