Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Moravskoslezský kraj název

Policie České republiky – KŘP Moravskoslezského kraje

Vytrhl jí tašku z ruky

Bruntál - na ulici se zaměřil na seniorku, která nakonec musela být ošetřena lékařem a další  

 
Poškození poutače
Dopravní policisté v těchto dnech šetří nehodu, při které došlo k poškození reklamního poutače. Neznámý řidič jedoucí v dosud nezjištěném vozidle po silnici ulice Nádražní ve Vrbně pod Pradědem z dosud  nezjištěných příčin narazil a poškodil reklamní tabuli a z místa nehody ujel a věc neoznámil. Vlastníkem – společností byla škoda na poutači vyčíslena na částku okolo 10 tisíc Kč.  
 
Jezdil pod vlivem
Dne 29.2.2012 bylo sděleno podezření 27letému muži z Hornobenešovska pro přečin ohrožení pod vlivem návykové látky. Skutku se měl dopustit tím, že dne 17.1. 2012 před 15:00 hodinou v Bruntále na ulici Nádražní byl jako řidič vozidla Audi zastaven a kontrolován hlídkou DI. U muže byla povedena dechová zkouška na zjištění požití alkoholu, která vykázala nulovou hodnotu. Následně byl rovněž proveden test na přítomnost nelegálních návykových látek, který vykázal pozitivní hodnotu na cannabis. Řidič se na výzvu dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření a byl mu na místě zadržen řidičský průkaz.         
 
Majitel se nestačil divit
Majitel rodinného domu v obci Staré Město zjistil, že mu neznámý pachatel pravděpodobně od soboty 25. 2. 2012 do středy 29.2.2012 poškodil za užití kamenů fasádu domu různými vrypy a to celkem na šesti místech. S tímto se však pachatel nespokojil a na zadní stěně domu vyryl vulgární nápis o rozměru přibližně 20x100cm. Majitelem byla vyčíslena škoda na fasádě okolo 14 tisíc Kč.        
 

Vytrhl jí tašku z ruky
Krnovští policisté šetří případ krádeže na osobě.
Dne 29.2.2012 okolo 16:45 hodin procházela 84letá seniorka po chodníku v blízkosti kruhového objezdu ulic Jesenická a Albrechtická v Krnově. V uvedenou dobu k ní zezadu přiběhla neznámá osoba, která jí vytrhla z ruky dámskou tašku, ve které měla žena uložen mobilní telefon, peněženku s osobními doklady a finanční hotovost do 1 tisíce Kč.            
U seniorky došlo na základě nečekaného prudkého vytržení tašky k poranění prstu levé ruky s dosud neurčenou dobou léčení.    
 
Odnesl si elektroinstalaci
V době přibližně od 27.2. 2012 do 29.2.2012 v obci Osoblaha se zaměřil dosud neznámý pachatel na areál bývalých jatek. Po vypáčení okna vnikl do budovy a dostal se až do technické místnosti - elektrorozvodny. Zde následně demontoval krycí dveře u elektrorozvodů a odcizil části elektroinstalací a jističů z hlavního panelu. Předběžná škoda byla majitelem vyčíslena okolo 150 tisíc Kč.     
 
 
 
komisař por. Ing. Ivana Křištofová
 ze dne 29.2. 2012
 
 
 
 
 
 
 

vytisknout  e-mailem