Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výtržnice řádila v restauraci na Vápence

LIBEREC - V pondělí před polednem se násilím domáhala vstupu do restaurace v Liberci, ulici Ještědská 28letá žena. Nakonec skončila v policejní cele. 

První červnový den před polednem se 28letá žena pocházející z Liberecka  domáhala vstupu do jedné z restaurací v Liberci na Vápence. Bouchala pěstí do oken, pričemž jedno z oken rozbila. Dále pokračovala ve svém neurvalém chování tím, že vyhrožovala majiteli restaurace poškozením zařízení  a obsluze restaurace rozbitím  jejího soukromého vozidla. Po vstupu do restaurace, kam se dostala rozražením jednoho z oken, pokračovala žena výhružkami a fyzickým napadením jednoho z hostů. Policisté ženu na místě zadrželi a zbytek dne i noci strávila v policejní cele. Na poškozeném okně způsobila předběžnou škodu 1 tisíc korun.

Ze svého jednání se zpovídala na policejní služebně obvodního oddělení Liberec - Vápenka, kde ji policisté sdělili ve zkráceném přípravném trestním řízení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Druhého dne byla agresivní žena propuštěna na svobodu, kde bude nyní čekat, jak v této věci rozhodne dále soud. Ten ji může poslat až na dva roky za mříže.
 

4.6.2015
prap. Bc. Bohdanka Capuličová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem