Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Výtržnice řádily v klubu

ÚSTÍ NAD LABEM - Tři ženy silně ovlivněné alkoholem řádily v klubu. 

Ústečtí policisté ve zkráceném přípravném řízení šetří případ Výtržnictví. Tři ženy ve věku 27,24,22 silně ovlivněny alkoholem v polovině měsíce srpna kolem třetí hodiny ranní v místním klubu v centru města nejprve slovně a následně i fyzicky napadly personál klubu. Vše vzniklo ve chvíli, kdy se ženy začaly chovat nevhodně i vůči ostatním hostům a personál klubu se je snažil uklidnit a vyvést ven. Na místě musela zasáhnout policejní hlídka a výtržnice putovali do policejní cely. Při dechové zkoušce u nich policisté naměřili 1.68, 2.16 a 2.07 promile alkoholu. Za uvedené jednání jim hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let.
 
Vloupání do sklepních prostor
Dosud neznámý pachatel se v průběhu noci z 29.-30.8. vloupal do sklepních prostor v ulici Ondříčkova. Z těchto prostor, které slouží jako sklad následně odcizil zhruba 80 kusů měděných tvarovek, lisovacích měděných tvarovek, lis na tvarovky a další příslušenství. Majiteli tak způsobil škodu kolem 75 tisíc korun.
 
Poškození oken základní školy
Dosud neznámý vandal v průběhu dvou dnů v ulici Anežky České poškodil celkem pět skleněných výplní oken a skleněnou výplň vstupních dveří. Tímto jednáním způsobil škodu kolem 10 tisíc korun.
 
 
por. Bc. Veronika Hyšplerová
Preventivně informační skupina Ústí nad Labem
E-mail: orulpis@mvcr.cz
Tel.: +420 974 426 208
         +420 724 189 726

vytisknout  e-mailem