Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Výtržnictví

CHEB – 3 případy výtržnictví 

Hrubě nadával a vyhrožoval
Chebští policisté sdělili šestatřicetiletému muži z Chebu podezření ze spáchání přečinů nebezpečného vyhrožování a výtržnictví. Toho se měl dopustit koncem dubna v Chebu, na místě veřejně přístupném, hrubě a vulgárně nadávat a vyhrožovat ublížením na zdraví čtyřiačtyřicetiletému muži a čtyřicetileté ženě. Té pak měl způsobit zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření.
 
Žena napadla muže
V dalším případě si sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví, vyslechla devětadvacetiletá žena. Ta měla na ulici Svobody před místním barem napadnout za přítomnosti dalších osob o deset let mladšího muže a to údery pěstí do obličeje. Zranění, které muži způsobila, si vyžádalo následné ošetření.
 
Manžel napadl manželku
Posledním, kdo si vyslechl včerejšího dne sdělení podezření z přečinu ublížení na zdraví a výtržnictví, byl čtyřicetiletý muž ze Sokolovska. Ten měl fyzicky napadnout svoji manželku, a to opakovanými kopy. Napadením, měl dvaatřicetileté ženě způsobit taková zranění, která si vyžádala lékařské ošetření, a následnou hospitalizaci v nemocnici.
 
V případě prokázání viny hrozí násilníkům trest odnětí svobody až na dva roky.
 
prap. Zuzana Týřová
por. Ing. Pavel Valenta
28. 05. 2013

vytisknout  e-mailem