Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Výtržnictví

KARLOVY VARY - Výtržnictví 

Výtržnictví
Jednadvacetiletý muž si od policistů vyslechl sdělení podezření ze spáchání přečinu výtržnictví. Tohoto jednání se měl dopustit 08.01.2013 v Karlových Varech, ulici Nákladní. Zde měl pod prostorem Horního nádraží fyzicky napadnout stejně starého muže. Toho několikrát udeřil pěstí do obličeje, v oblasti spánku. Způsobené zranění si vyžádalo lékařské ošetření v Krajské nemocnici Karlovy Vary.
 
K dalšímu výtržnictví došlo v Bochově. Zde jednadvacetiletý muž na místě veřejnosti přístupném v ulici Mlýnská před budovou kulturního domu fyzicky napadl ranami pěstí do obličeje šestadvacetiletého muže. Napadání neustalo ani při příjezdu policistů. Za své jednání si pakl jednadvacetiletý muž vyslechl na policejní služebně sdělení podezření z přečinu výtržnictví.
 
Ve třetím případě si sdělení podezření nejen z přečinu výtržnictví ale také z přečinu poškození cizí věci vyslechl třiadvacetiletý muž z Karlových Varů. Ten měl na Mírovém náměstí, rozbit skleněnou výplň vstupních dveří do chodby ubytovny, dále pak měl rozbít také skleněné výplně u výtahu, dveře k uzávěru vody a další věci v hodnotě předběžně odhadnuté na částku 20 tisíc korun.
 
V předposledním případě se přečinu výtržnictví a ublížení na zdraví dopustil dvaadvacetiletý muž z Karlových Varů. Ten měl před domem na ulici Okružní, na místě veřejnosti přístupném napadnout sedmatřicetiletého muže údery pěstí do oblasti hlavy, které byly tak silné, že napadený muž upadl na zem. Zde dvaadvacetiletý muž dále pokračoval v napadání a to kopy. Zranění napadeného muže, si vyžádala lékařské ošetření.
 
Poslední, kdo si vyslechl sdělení podezření z přečinu výtržnictví, byl osmadvacetiletý muž. Ten měl v Karlových Varech, na ulici U Trati, v místnosti herny, na místě veřejnosti přístupném fyzicky napadnout před dalšími svědky čtyřiatřicetiletého muže.
 
por. Ing. Pavel Valenta
22.01.2013

vytisknout  e-mailem