Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Karlovarský kraj název

Policie České republiky – KŘP Karlovarského kraje

Výtržnictví

KARLOVARSKO – Vyslechli si sdělení podezření. 

První, kdo si o víkendu vyslechl sdělení podezření z přečinu výtržnictví, byl devětadvacetiletý muž z Karlových Varů. Společně s výtržnictvím je podezřelý i z přečinu ublížení na zdraví. Tohoto jednání se měl dopustit v Karlových Varech, na Mattoniho nábřeží, kde měl úmyslně najet osobním vozidlem do dvou cyklistů a z místa ujet. Dopravní policisté řidiče zastavili v ulici kpt. Nálepky, zde provedli orientační zkoušku s výsledkem pozitivním na látku amphetamin.

Ve druhém případě si sdělení podezření vyslechl jednačtyřicetiletý muž z Nové Role. I tohoto policisté podezírají z výtržnictví a ze spáchání přečinu ublížení na zdraví. Těchto skutků se měl muž dopustit v Nové Roli před budovou vlakového nádraží, kde fyzicky napadl o deset let mladšího muže údery pěstí do obličeje.
 
Třetí podezřelý muž ze spáchání přečinu výtržnictví je devětačtyřicetiletý muž z Ostrova, tento měl podle policistů před obchodem smíšeného zboží na nám. Sv. Vavřince v Horní Blatné nejprve od sebe odstrčit šedesátiletého muže, který upadl na zem a následně mu nastříkat peřový sprej do obličeje.
 
V prvních dvou případech hrozí v případě odsouzení mužům až tří letý trest odnětí svobody, v posledním případě pak trest odnětí svobody až na dvě léta.
 
por. Ing. Pavel Valenta
12.10.2015

vytisknout  e-mailem