Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výtržnictví a ublížení na zdraví

KLADENSKO - Policisté převezli podezřelé pachatele na policejní služebnu. 

V podvečerních hodinách dne 28. srpna 2019 policisté oddělení hlídkové vyjížděli od obce Smečno, kde došlo k násilí mezi osobami na veřejném prostranství a k údajnému agresivnímu jednání.

Před domem v ulici T. G. Masaryka nastala potyčka mezi muži, kdy nejprve jednačtyřicetiletý muž fyzicky teleskopickým obuškem udeřil do hlavy dvaadvacetiletého muže, který bezprostředně na toto napadení zareagoval fyzickým útokem.  K tomuto fyzickému napadení se přidali další dva muži ve věku čtyřiadvacet let. Napadenému jednačtyřicetiletému muži způsobila trojice násilníků tímto fyzickým útokem několik zranění, s kterými by převezen k lékařskému ošetření do slánské nemocnice.

Zasahující prvosledová policejní hlídka na místě incidentu nejprve provedla prvotní policejní šetření a byly provedeny dechové zkoušky s negativními výsledky.  Následně policisté vyzvali muže ve věku dvaadvacet a čtyřiadvacet let k podání vysvětlení protiprávního jednání na veřejném prostranství a oba byli převezeni služebními vozidly na policejní služebnu ve Slaném.

Na základě policejního šetření jsou tři muži z Kladenska podezřelí z trestného činu úmyslné ublížení na zdraví a výtržnictví. 

nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR  Kladno
30. srpna 2019

  

vytisknout  e-mailem