Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výtržník řádil na ulici

K fyzickému násilí se snížil dne 23. 11. 2009 po dvacáté hodině v Kutné Hoře v ulici Trebišovská pětadvacetiletý Ukrajinec. 

  Na chodníku několika ranami pěstí do obličeje udeřil jiného, jedenatřicetiletého muže, kterému tím způsobil poranění vyžadující hospitalizaci ve zdravotnickém zařízení.  Napadený se bude zřejmě léčit několik měsíců.  Násilník je podezřelý z trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví.

další zprávy:

U drogerie někdo rozbil výlohu

     V kutnohorské ulici Masarykova neznámý vandal poškodil v noci na 24. 11. 2009 výlohu prodejny.  U obchodu drogerie někdo rozbil skleněnou výplň výlohy a způsobil tím škodu za 17 000,- Kč.

Zachtělo se jí volantu

     Krátce po půlnoci dne 25. 11. 2009  kontrolovali čáslavští policisté  v ulici Chrudimská  osobní automobil Škoda Felicia. Vozidlo řídila třiadvacetiletá žena  z Kutnohorska. Policisté jí při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1.28 promile alkoholu a navíc zjistili, že  má kutnohorským soudem vysloven zákaz  řízení motorových vozidel  až do září roku 2010.

Ke dvěma střetům vozidla s chodcem došlo dne 24. 11. 2009 v Kutné Hoře

     K dopravní nehodě – střetu vozidla s chodcem  došlo dne 24. 11. 2009 ve dvou případech v Kutné Hoře.  V 17.00 hodin  na křižovatce ulic Hrnčířská a Čáslavská  dvaapadesátiletý Ukrajinec řídící osobní vozidlo Fiat přehlédl na přechodu pro chodce přecházející  ještě nedospělou dívku z Kutné Hory, kterou porazil. Zranění, která utrpěla lze označit jako těžká a musela být sanitkou převezena do zdravotnického zařízení v Praze.  Alkohol byl u řidiče osobáku vyloučen dechovou zkouškou. Ve druhém případě  v 17.15 hodin  na křižovatce ulic Sokolská, Čáslavská a Potoční šedesátiletý řidič z Kutné Hory řídící  osobní vozidlo Mercedes přehlédl zřejmě na přechodu pro chodce přecházející osmadvacetiletou ženu  z Kutnohorska, do které vozidlem narazil. Její zranění si vyžádala převoz do nemocnice a následnou hospitalizaci.  Míra zavinění a okolnosti obou nehod jsou nadále v šetření.
 

vytisknout  e-mailem