Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Využila spánku poškozeného

CHOMUTOV - Muži sebrala peněženku, Vandalové škodili..... 

Využila spánek poškozeného
Policisté v Kadani vyšetřují jednání teprve 16leté ženy z okresního města. Při návštěvě místní provozovny pizzerie využila silné podnapilosti poškozeného. Když usnul, vytáhla mu z kapsy u kalhot peněženku. Z ní následně sebrala hotovost ve výši 3 tisíce korun. Ke svému jednání se přiznala.

Vandalové škodili
Jirkovští policisté pátrají po totožnosti neznámého vandala, který v ulici Na Borku poškodil zapakované vozidlo. U auta Seat Leon poškrábal lak na kapotě a blatníku, oprava bude majitele stát nejméně 20 tisíc korun.
Obdobného jednání se odpustil vandal i v Kadani. V Golovinově ulici poškodil na parkovišti zaparkované vozidlo Chevrolet Captiva, u kterého také poškrabal lak. V tomto případě se škoda vyšplhala na 30 tisíc korun.Jednání pachatelů policisté vyšetřují jako trestný čin poškození cizí věci.

Drogy prodával i dával
Z nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy obvinili kriminalisté v Kadani místního obyvatele – muže ve věku 29 let. Od července loňského roku prodával za různé částky zájemcům metamfetamin. Dále pak policisté zjistili, že v několika případech drogy i zdarma zájemcům rozdával. Obvinění si muž převzal, v případě odsouzení mu hrozí peněžitý trest nebo až pětileté vězení.

Kradl na jezeře
33letý muž z Českého Brodu je podezřelý z krádeže. Minulý týden navštívil Kamencové jezero v Chomutově, kde si vyhlédl zaparkovaný karavan. Vnikl dovnitř a poškozenému sebral rádio a set top box s příslušenstvím. Za sebou zanechal celkovou škodu ve výši 3 tisíce korun. Ve věci je vedeno zkrácené přípravné řízení, muži již bylo sděleno podezření z trestného činu. Vyšetřují chomutovští policisté.

Hořely kontejnery
Hlídka kláštereckých policistů zasahovala v ulici Školní. Poblíž panelového domu zde došlo k zahoření dvou plastových kontejnerů na komunální odpad. Obě nádoby byly požárem zcela znehodnoceny, jsou nadále neupotřebitelné. Poškozená firma vyčíslila škodu na 8 tisíc korun. Případnému pachateli hrozí obvinění z trestného činu poškození cizí věci.

27. července 2015
nprap. Marie Pivková
tisková mluvčí KŘP Ústeckého kraje
oddělení tisku a prevence Chomutov
tlf.974 433 207
krpulk.kr.pis.cv@pcr.cz

 

vytisknout  e-mailem