Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Středočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Středočeského kraje

Výzva k dopravní nehodě

KLADENSKO - Při dopravní nehodě se střetla chodkyně s neznámým cyklistou. 

Kladenští dopravní policisté prošetřují dopravní nehodu, která se stala v pátek 23. října 2015 v devatenáct hodin v Purkyňově ulici v Kladně.
 
Místo dopravní nehody v Purkyňově ulici se nachází poblíž parku budovy Gymnázia Kladno. Při dopravní nehodě údajně došlo ke střetnutí sedmdesáti jedna leté chodkyně z Kladna a dosud neznámého cyklisty, který nepřizpůsobivou jízdou srazil přecházející ženu na silnici. Vlivem tohoto nárazu seniorka upadla na chodník a utrpěla těžké zranění. Cyklista po střetu s chodkyní z místa dopravní nehody odjel a nevyčkal příjezdu policejní hlídky. Chodkyně taktéž opustila místo, kde došlo ke střetnutí a odešla do restaurace ve Ctiborově ulici, odkud jí bylo přivoláno sanitní vozidlo. Následně byla seniorka se zraněním horní končetiny, zubu a tržné rány převezena do kladenské nemocnice.
 
Policie vyzývá případné svědky, kteří by mohli podat bližší informace k objasnění případu této dopravní nehody a ke zraněné ženě, aby se přihlásili na linku 158 nebo na mobilní telefon 702 207 630 a nebo přímo na dopravní inspektorát Kladno na telefonní číslo 974 873 255, 974 873 250, 974 873 251, 974 873 259.
 
nprap. Jana Šteinerová
tisková mluvčí
P ČR Kladno
26. října 2015
 

vytisknout  e-mailem