Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Název kraje

Policie České republiky – KŘP Olomouckého kraje

Výzva k loupežnému přepadení

Prostějov - ženu opakovaně udeřil pěstí do hlavy. 

Dne 12. 7. 2013 kolem 23:30 hodin v Prostějově na ulici Kostelecká, na pravém chodníku na začátku ulice ve směru od Přikrylova náměstí, přistoupil doposud neznámý pachatel zezadu k 24leté ženě, chytil ji jednou rukou za batoh a snažil se jí ho strhnout ze zad. Pachatel ženu opakovaně udeřil pěstí do hlavy a povalil jí na zem. Následně se mu podařilo zmocnit se batohu a z místa utéci. V batohu měla žena osobní doklady, platební kartu a osobní věci. Poškozené vznikla škoda kolem 400 Kč. Žena byla po útoku v šoku a lehce zraněna.
 
POPIS PACHATELE: Muž ve věku do 30 let, výška 175 cm, štíhlé postavy, oválný obličej, krátce střižené tmavé vlasy (vpředu rovně zastřižené), na tváři drobný porost z vousů, snědší pleť, oblečen do černého trika s krátkým rukávem a tmavých kalhot.   
 

Z tohoto důvodu žádáme veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli loupežného přepadení. Případné poznatky k pachateli můžete oznámit na linku 158 nebo v pracovní době, od 07:00 do 15:00 hodin, přímo kriminalistům do Prostějova na linku 974 781 336.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

por.Bc. Josef  Bednařík
17. července 2013

vytisknout  e-mailem