Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva pro občany

Prachatice – Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po řidiči nákladního vozidla, který je důvodně podezřelý ze zavinění páteční dopravní nehody. (Hlasová schránka 974 236 116)  

Dne 26. srpna 2011 v 17:00 hodin došlo na silnici II. třídy č. 141 v katastru obce Prachatice k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič jel s nákladním vozidlem a s návěsem ve směru jízdy z Libínského Sedla do Prachatic, přičemž v takzvané „americké zatáčce“ nejel při pravém okraji vozovky, přejel částečně do levého jízdního pruhu, kde došlo ke střetu levé zadní části návěsu s levým bokem protijedoucího vozidla Peugeot 307. U řidičky vozidla Peugeot 307 byl výsledek orientační dechové zkoušky negativní, ke zranění osob nedošlo. Śkoda na vozidle Peugeot se pro statistické účely policie odhaduje na 80 000 korun.
 
Policie České republiky tímto žádá občany, kteří by mohli přispět ke zjištění pachatele výše uvedené dopravní nehody, aby se ozvali na linku 158, nebo přímo na Dopravní inspektorát v Prachaticích. Děkujeme.
 
por. Bc. Martina Joklová, pttisk@mvcr.cz
29. srpna 2011

vytisknout  e-mailem