Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Královéhradecký  kraj název

Policie České republiky – KŘP Královéhradeckého kraje

Výzva pro občany

Policie hledá svědka loupežného přepadení 

  
Dnes je to přesně měsíc, co neznámý lupič přepadl sázkovou kancelář v Jičíně na Husově třídě. Z té si tenkrát odnesl několika tisícový lup.
Pracovnice provozovny k jeho popisu uvedla, že se jednalo o muže ve věku kolem 35 let, byl asi 185 až 190 cm vysoký, plnoštíhlé postavy. Na hlavě měl čepici s kšiltem, v zadní části opatřenou umělými, hnědorezavými vlasy. Hovořil česky, bez přízvuku.
Z dosavadního šetření jičínských kriminalistů vyplynulo, že v době, kdy byl pachatel v sázkové kanceláři, chtěl to této vstoupit neznámý muž. Ten k provozovně přijel na jízdním kole, které si opřel o stěnu a následně vzal za kliku dveří. Vzhledem k tomu, že tyto byly uzamčené, čekal asi 10 minut zda pracovnice otevře. Když se tak nestalo, více nečekal a odešel. K jeho popisu bylo pouze zjištěno, že měl na sobě červené triko s krátkým rukávem.
Policie ČR tímto žádá uvedeného muže, aby se přihlásil se svým svědectvím na lince 158, případně osobně na Kriminální policii v Jičíně nebo na telefonním čísle 974 533 443.

vytisknout  e-mailem