Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Ústecký kraj název

Policie České republiky – KŘP Ústeckého kraje

Výzva pro svědky loupeže v Libereckém kraji

JABLONEC N.N., SEMILY - Policie vyšetřuje loupežné přepadení seniorky na Jablonecku  

            V úterý 18. srpna 2009 krátce po poledni byla nedaleko sklářské školy v Železném Brodě na Jablonecku přepadena a oloupena starší žena, která při tom utrpěla těžké zranění. Podle svědectví přepadené ženy jsou pachateli dva mladíci kolem šestnácti let, možná dvojčata. Oba měli na sobě bílé tričko a červené trenýrky. Seniorce sebrali kabelku s osobními věcmi.
Kabelka byla krátce po činu nalezena v Semilech. Byla objevena v místě, kde bylo zřejmé, že se brzy dostane do rukou policistů (z důkazních důvodů nechceme místo blíže specifikovat). Policisté se domnívají, že kabelku mohl do Semil přivézt člověk, který ji v Železném Brodě našel a neměl zájem nebo možnost kontaktovat policii osobně.
            Kriminalisté žádají nálezce odcizené kabelky, aby je kontaktoval. Zároveň žádají občany, kteří by mohli k loupeži, odcizeným věcem nebo k pachatelům cokoli sdělit, aby kontaktovali jakoukoli policejní služebnu nebo policisty na bezplatné tísňové lince 158. Informaci lze v běžné pracovní době sdělit také přímo vyšetřovateli na tel. číslo 974 466 636.
 

 

 

vytisknout  e-mailem