Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům

České Budějovice - Byli jste svědky události z pondělí v podvečer na kruhové křižovatce na sídlišti Vltava? Ozvěte se nám. 

Českobudějovičtí dopravní policisté ve spolupráci s kolegy kriminální služby vyšetřují případ dopravní nehody se zraněním v krajském městě.

Dne 24. září 2018 v době 17:36 hod. jel dosud neznámý řidič blíže nezjištěného motorového vozidla v Českých Budějovicích, po ulici Strakonická, ve směru od ulice Milady Horákové k ulici Husova třída. Na kruhovém objezdu pravděpodobně nedal přednost v jízdě řidiči malého motocyklu – skútru – tovární značky Yamaha YP 250, zelené barvy, jedoucího ve směru od OD Globus a vjel do křižovatky těsně před motocyklem. Jeho řidič, aby se vyhnul přímému střetu, prudce zabrzdil a poté spadl na vozovku. Řidič neznámého vozidla nezastavil a pokračoval v jízdě.

Řidiče skútru poté odvezla osádka Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje k dalšímu ošetření do zdravotnického zařízení.

Případ je vyšetřován pro podezření ze spáchání přečinu Neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku, z toho důvodu žádáme případné svědky této události, aby nás kontaktovali na Územním odboru České Budějovice, Dopravní inspektorát, Skupina dopravních nehod, Plavská 2, České Budějovice, prap. Libora Pechoče, DiS., telefon 974 226 588, případně na lince tísňového volání 158.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

27. září 2018

vytisknout  e-mailem