Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům DN

České Budějovice - Dopravní policisté žádají svědky dopravních nehod, aby se nám ozvali. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají případné svědky níže uvedených dopravních nehod, aby nás kontaktovali na Územním odboru České Budějovice, Dopravní inspektorát, Skupina dopravních nehod, telefon 974 226 588 nebo na linku tísňového volání 158.

Dne 22. května 2015 v 06:45 hod., mezi obcemi Zahájí - Munice, na silnici III/10579, jel řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Felicia, bílé barvy, přičemž se pravděpodobně plně nevěnoval řízení a havaroval do pravého silničního příkopu. Na místě zasahovali příslušníci Hasičského záchranného sboru, který se na místě přihlásil řidič osobního vozidly, typ SUV, jenž však při příjezdem policejní hlídky z místa odjel. Prap. Ladislav Urban žádá tohoto řidiče, aby se mu ozval.

Dne 28. května 2015 v 17:14 hod., v Českých Budějovicích, na Rudolfovské třídě, mezi ulicemi Vodní - U Sirkárny, vyjížděl z areálu firmy Madeta cyklista na jízdním kole značky Author, stříbrné barvy,  kdy pravděpodobně nedal přednost v jízdě řidiči motocyklu tovární značky Honda, stříbrné barvy. Ten musel prudce zabrzdit, spadl na komunikaci a následně narazil do jízdního kola. Při střetu se zranili oba účastníci. Případ vyšetřuje prap. Jaromír Reitinger.

Dne 30. května 2015 v době od 19:00 do 19:15 hod., v Českých Budějovicích, ul. U Volejbalistů, na parkovišti u sportovní haly Stromovka, couval neznámý řidič, nezjištěného motorového vozidla červené barvy a poškodil zaparkovaného osobní vozidlo Škoda Roomster a poté z místa ujel. Případ vyšetřuje prap. Bc. Sára Nováková.

Děkujeme.

por. Bc. Milan Bajcura, krpc.pio@pcr.cz

5. června 2015

vytisknout  e-mailem