Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala v pátek 9. října krátce po poledni na přechodu pro chodce v ulici SNP a došlo při ní ke střetu vozidla a nezletilé chodkyně. 

 
V pátek 9. října deset minut po poledni se v Jablonci nad Nisou v ulici SNP stala dopravní nehoda. Řidička s vozidlem Škoda Fabia jela ve směru od centra města, kde před vyznačeným přechodem pro chodce údajně zastavila, aby umožnila bezpečné přecházení vpravo na chodníku stojící nezletilé chodkyni. Vzhledem k tomu, že prý tato dívka nejevila známky zjevného odhodlání vozovku po vyznačeném přechodu přejít, tak se řidička s vozidlem zase rozjela. Ovšem v tomto okamžiku nezletilá chodkyně vstoupila do prostoru vyznačeného přechodu, kde se střetla s uvedeným vozidlem Škoda Fabia. Dívka při tomto střetu utrpěla zranění, jehož charakter a doba léčení je předmětem šetření. Alkohol u řidičky vozidla byl vyloučen na místě provedenou dechovou zkouškou. Předběžná výše způsobené škody činí částku 10.000,- Kč.
 
Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz.  Policisté přivítají především jakékoliv informace směřující k objasnění samotného průběhu uvedené dopravní nehody.
 
 
12. 10. 2015
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Liberekcého kraje, tisková mluvčí
 
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem