Policie České republiky  

Přejdi na

Pomáhat a chránit


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Policisté hledají majitele poškozeného vozidla a svědky dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek 28. května ve 13.30 hodin v ulici Květinová. 

Ve čtvrtek 28. května odpoledne ve 13.30 hodin se v Jablonci nad Nisou v ulici Květinová poblíž křižovatky s ulicí Dlouhá stala dopravní nehoda. Řidič s vozidlem Škoda Octavia jel ve směru od uvedené křižovatky a  vlivem své řidičské nezkušenosti přejel vlevo mimo vozovku, kde levým bokem poškodil zde zaparkované dosud nezjištěné vozidlo. Z místa události bez zastavení odjel, aniž by splnil povinnosti mu dané zákonem. Celou věc policistům oznámil týž den až v 17 hodin. V tu dobu u něj provedená dechová zkouška měla negativní výsledek. Ke zranění osob při nehodě nedošlo a předběžná výše způsobené škody zatím činí částku 30.000,- Kč.  
 
Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události a majitele údajně poškozeného dosud nezjištěného vozidla, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu  jn.di.podatelna@pcr.cz .  
 
 
31. 5. 2015
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí
Odkazy do noveho okna

vytisknout  e-mailem