Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

JABLONEC NAD NISOU - Policisté hledají svědky dopravní nehody, při které v ulici Smetanova došlo ke střetu autobusu z nezletilým chlapcem. 

Minulý týden v pátek 20. října ráno v 7.13 hodin se v Jablonci nad Nisou v prostoru křižovatky ulic Smetanova a Jungmannova stala dopravní nehoda. Na vyznačeném přechodu pro chodce tam přecházel vozovku v ulici Smetanova ve směru od Eurocentra ke Spolkovému domu nezletilý chodec, který se však dostatečně nerozhlédl a vstoupil bezprostředně z levé strany do jízdní dráhy autobusu MHD, který jel ve směru od Horního náměstí. Řidič autobusu na místě události zastavil, zeptal se, zda při střetu utrpěl nějaké zranění. Ten mu uvedl, že je v pořádku a bez viditelného zranění odešel do školy. Ovšem ještě týž den v odpoledních hodinách vyhledal lékařské ošetření a jeho matka celou věc krátce po půl čtvrté oznámila policistům, kteří kontaktovali uvedeného řidiče autobusu. Nezletilý chlapec utrpěl lehké zranění. Všechny okolnosti a míra zavinění nehody jsou předmětem i nadále probíhajícího šetření.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158. Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz . Policisté přivítají především jakékoliv informace k průběhu uvedené dopravní nehody.


24. 12. 2017
nprap. Dagmar Sochorová
KŘP Libereckého kraje, tisková mlluvčí

vytisknout  e-mailem