Policie České republiky  

Přejdi na

Služba veřejnosti a prestižní povolání


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Jihočeský kraj název

Policie České republiky – KŘP Jihočeského kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

České Budějovice - Viděli jste nehodu? Kontaktujte policii. 

Českobudějovičtí dopravní policisté žádají o spolupráci případné svědky níže uvedených dopravních nehod.

K první nehodě došlo dne 14. února od 07:30 do 15:45 v ulici Kněžkodvorská v Českých Budějovicích. Vpravo před prodejnou Zbraně a střelivo (za Budvarem) stálo zaparkované vozidlo značky BMW černé barvy na druhém parkovacím místě, kde je kolmé stání a to přední částí k prodejně a zadní do ulice Kněžkodvorská. Během dne došlo k poškození pravého zadního nárazníku zaparkovaného vozidla. Policisté žádají případné svědky, kteří zaregistrovali pohyb kolem zaparkovaného vozidla a viděli vozidlo, které způsobilo poškození, aby se ozvali na kteroukoliv služebnu policie.

Druhá nehoda se stala dne 14. února od 09:00 do 17:00 v ulici Zavadilka v Českých Budějovicích. Neznámá osoba dosud nezjištěným vozidlem  poškodila zde zaparkované vozidlo značky Škoda Roomster na předním nárazníku. Škoda byla vyčíslena na 10 000 korun.

Třetí nehoda se stala dne 16. února okolo 06:40 hodin v ulici Mánesova na mostě přes řeku Vltavu ve směru k ulici Lidická. Blíže nezjištěný nákladní automobil při přejíždění z levého do pravého pruhu narazil do projíždějícího osobního automobilu značky Renault Megane combi černé barvy. Nákladní automobil se po střetu vrátil do levého jízdního pruhu, nezastavil a pokračoval v cestě.

Policisté žádají případné svědky těchto nehod, kteří by svou výpovědí mohli objasnit příčinu a vznik předmětných dopravních nehod, aby kontaktovali policii na telefonním čísle 974 226 588 nebo přímo na lince 158.

Za spolupráci děkujeme.

por. Ing. Štěpánka Uhlířová, krpc.pio@pcr.cz

26. února 2018

vytisknout  e-mailem