Policie České republiky  

Přejdi na

Naším cílem je Vaše bezpečí


Rychlé linky: Mapa serveru Textová verze English Rozšířené vyhledávání


 

Hlavní menu

 

 
Krajské ředitelství policie Lbk

Policie České republiky – KŘP Libereckého kraje

Výzva svědkům dopravní nehody

LIBEREC - Minulý týden ze čtvrtka na pátek se v ulici Alšova stala dopravní nehoda, při které dosud neznámý řidič s neustanoveným vozidlem i nezjištěným způsobem poškodil zaparkované vozidlo a z místa události ujel, aniž by splnil povinnosti mu dané zákonem. 

V době od 16 hodin 2. června do 7.10 hodin 3. června se na parkovací ploše v ulici Alšova v Liberci stala dopravní nehoda. Dosud nezjištěný řidič s neustanoveným vozidlem poškodil vozidlo Škoda Octavia, které zde bylo na vyhrazeném parkovacím místě v uvedenou dobu zaparkované, a z místa nehody ujel, aniž by splnil povinnosti mu dané zákonem. Předběžná výše způsobené škody činí částku 5.000,- Kč.

Policisté z Dopravního inspektorátu v Liberci, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 466 251 nebo na bezplatné lince 158. Policisté přivítají především jakékoliv informace vedoucí k ustanovení neznámého řidiče a nezjištěného vozidla i k samotnému průběhu uvedené dopravní nehody.


9. 6. 2016
nprap. Dagmar Sochorová 
KŘP Libereckého kraje, tisková mluvčí

vytisknout  e-mailem